Hopp til innholdet
KONTAKT OSS
Kontakt oss
  Husk at du også kan ringe oss mandag til fredag mellom 0900 og 1600 på +4722641060.

   
   

  Våre alternativer

   

  Nivå 1 – Bra

  Bruksområde

  Passer for mindre omfattende prosjekter

  Installasjon

  Trenger normalt ingen prosjektering

  Skal du lydisolere mot trinnlyd fra nabo over eller redusere støy mot sideliggende nabo passer vårt basiskonsept for deg. Nivå 1 kan imidlertid oppgraderes både til nivå 2 og nivå 3 ved behov.

  Selv om prosjektering ikke alltid er nødvendig på dette nivået vil vi allikevel anbefale dette om du ikke har erfaring og / eller ønsker hjelp fra en håndverker til selve installasjonen. Vi leverer i så fall plantegninger i 2D samt tegninger i 3D basert på ditt spesifikke prosjekt,

  Nivå 2 – Bedre

  Bruksområde

  Passer for prosjekter der god isolasjon er viktig

  Installasjon

  Prosjektering kan være lurt

  Denne klassen passer for deg som skal lydisolere eksempelvis gamingrommet til poden eller lydisolere soverommet for bedre komfort og privatliv. Nivå 2 kan også oppgraderes til nivå 3 om du ser behovet for dette.

  Prosjektering er absolutt å anbefale på nivå 2 (og 3) da dette gir deg plantegninger i 2D og tegninger i 3D basert på ditt rom, som er til stor hjelp enten du bygger selv eller får hjelp av en håndverker.

  Nivå 3 – Best

  Bruksområde

  Passer for kritiske prosjekter

  Installasjon

  Prosjektering er anbefalt

  Vårt mest omfattende konsept inkluderer både separat ventilasjon, vår kraftigste lyddør og full installasjon av lydisolerende komponenter. Her kan du forvente svært gode resultater selv i krevende rom som en hjemmekino.

  Prosjektering er sterkt anbefalt på nivå 3 da dette også inkluderer ventilasjon og andre aspekter tilknyttet et kritisk lydrom. Du får i så fall levert plantegning i 2D og tegninger i 3D tilpasset ditt rom.

  Kontakt oss om du er i tvil om hva du tror du trenger!