Hopp til innholdet
KONTAKT OSS
Kontakt oss
  Husk at du også kan ringe oss mandag til fredag mellom 0900 og 1600 på +4722641060.

  Kontakt oss

  Hvem er vi?

  For oss er lydisolasjon noe av det viktigste vi driver med

  AVshop er landets ledende importør, forhandler og prosjekterer for avansert hjemmekino eller Kino Hjemme som vi ofte sier. Samme hvor ekstremt utstyr en velger å sette inn i kinoen er imidlertid rommets evne til å holde den lydenergien som produseres fra å vandre rundt i huset ellers ekstremt kritisk for muligheten for bruk av kinorommets kvaliteter.

  Det samme gjelder for mange andre omstendigheter, om det skulle være trinnlyd og støy fra naboer, trafikk fra utsiden, gaming fra gutterommet eller at en rett og slett ønsker litt privatliv på soverommet.

  Vi har drevet med lydisolasjon i 20 år og har utviklet, prosjektert og levert tusentalls installasjoner over disse årene. Våre kunder er ofte krevende, men med våre løsninger blir folk alltid fornøyd.

  Vi tilpasser selvsagt systemet til ditt budsjett og behov, en trenger eksempelvis som oftest ikke en full studio-grade løsning om en ønsker å komme støy fra naboleiligheten til livs.

  Ta kontakt med oss for mer informasjon og råd! Du kan også lese vår whitepaper / infodokument om våre prinsipper, dette er absolutt anbefalt lesning.

  Vi anbefaler at du også vurderer å bestille en prosjektering av oss, der vi beregner materialbehov for ditt rom, samt lager plantegning i 2D og tegninger i 3D. Dette forenkler installasjonsjobben vesentlig, enten du gjør dette selv eller får hjelp av en håndverker.

  Kom også gjerne innom showrommet vårt i Smalvollveien 61 i Oslo der vi kan vise oppbygningen av systemet samt en komplett live (tilnærmet) «NIVÅ 3» demo!

  Du kan også nå oss på telefon +4722641060, mandag til fredag mellom 0900 og 1600.

  Stort lager i Oslo

  Siv. Ing. Eivind Lygren

  Velutrustet showroom